12 sebab kenapa buat Facebook Fan Page..

Assalamualaikum wbt..
hye2..
tula ayat yg same dr eyqa.. haha
kali ni eyqa nak kOngsi pasal benda alah ni..
nak ikutkan EC xsukela benda ni.. hehe,.
'Maaf lau eyqa ckp ni wt ade yg tersinggung'
yang da buat tu xpala.. ni bg eyqa aje..
tapi mau kOngsi jugak nape ramai nau wt Facebbok Fan Page..
mcam artis pulok ye.. haha..

Ok sebab2nye..

  •  Sebab tidak ada limit fan berbanding dengan profil biasa yang hanya mengehadkan 5000 kawan sahaja.
  •  Sebab free.
  •  Boleh uar-uarkan pada fan kita macam update status jugak.
  •  Boleh uar-uarkan event/acara.
  •  Mempertingkatkan SEO anda.
  •  Boleh guna FBML.
  •  Boleh kukuhkan kekuatan jenama anda.
  •  Mudah nak wat promosi dengan gunakan kemudahan yang disediakan olah FB.
  •  FB Insights analytics tool boleh memberi anda maklumat yang bermanfaat tentang fan anda dan interaksi mereka.
  •  Boleh bina komuniti pelanggan dan bakal pelanggan anda.
  •  Merupakan satu lagi kemudahan selain dari website anda yang sedia ada.
  •  Boleh masukkan gambar dan video tanpa had.

suka ni? like meh :)

6 ulasan:

  1. @dwaty : ok dear.. jemput meh..:)

    BalasPadam
  2. tp dlm byk2 tu mesti ada 1 tujuan utama kn..huhu

    BalasPadam
  3. @faiz : mybe ade.. tp lau xde tujuan xmaula wt ye.. hehe..:)

    BalasPadam
  4. haha..pendapat kite same.. kite pon xsuke ade fanpage.. sepppp

    BalasPadam
  5. @kuah kacang : hehe..Ok..:)

    BalasPadam